Lang leve speelgoed

Wij op een missie om de wereld beter te maken. Om speelgoed te brengen bij kinderen die daar blij van worden. We zorgen ervoor dat het een duurzaam feestje is om speelgoed te krijgen.

Speelgoed met een lang leven, zoals Duplo, LegoPlaymobil en houten speelgoed, wordt te kort gebruikt. Als kinderen er op uitgekeken zijn, is het speelgoed nog té goed om weg te doen. Wij geloven in het hergebruiken van al dat mooie speelgoed en het door te geven aan de volgende generatie. 

Preloved

Preloved betekent dat je kind de volgende is die van ons mooie speelgoed gaat houden. Het betekent ook dat het speelgoed gebruikt is en daar ook sporen van vertoont. Je koopt geen nieuw speelgoed, maar dat doe je bewust. Want ook jij denkt aan al het materiaal dat gebruikt is om dit speelgoed te maken. Hoe langer we het gebruiken, hoe beter voor het milieu.

Als kinderen ons preloved speelgoed in handen krijgen, zien ze het voor nieuw aan.  Ze hebben liever twee setjes dan één (leuk filmpje!), dus houden we van schappelijke prijzen. Ook blijft het dan leuk om een keer iets extra te geven!

Uniek

De meeste van onze sets zijn niet twee keer te koop. Soms ook nooit te koop geweest, als wij ze zelf samenstellen. We mixen, matchen en verkopen leuke setjes Duplo, LegoPlaymobil en houten speelgoed. Er zit vast iets tussen wat jouw kind leuk vindt!