Praktische vragen

Bestelling & Betaling

Is jullie speelgoed nieuw?

Ons speelgoed is preloved. Hergebruik is beter dan recyclen. Wij zoeken leuk speelgoed en maken nieuwe setjes die kinderen blij maken!

Hoe kan ik betalen?

We accepteren op dit moment alleen betaling via iDeal, één van de meest gebruikte betalingsmethode in Nederland. Betaling kan alleen vooruit en niet op rekening.


Verzending & bezorging

Hoe snel heb ik het speelgoed in huis?

Wij verwerken je bestelling zo snel mogelijk en versturen het speelgoed uiterlijk de volgende dag. Vanaf daar is het in de handen van PostNL. Speelgoed dat je op zaterdag of zondag bestelt versturen wij doorgaans op maandag.

Wat zijn de bezorgkosten?

Veel speelgoed past niet door de brievenbus en versturen we daarom als pakket. De kosten hiervoor zijn € 6,95 per bestelling. Vind je dat teveel of niet goed voor het milieu? Kom het dan gerust op de fiets ophalen!  Verzending boven de € 30,- is altijd gratis.


Retourneren & ruilen

Hoe kan ik ruilen of retourneren?

 Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het speelgoed retour te sturen. Voor de praktische afhandeling kun je dit formulier invullen en aan ons opsturen; dan helpen we je verder.

Wie betaalt de verzendkosten retourneren?

Kosten voor het terugsturen zijn altijd voor jezelf. Als je de hele bestelling retourneert krijg je van ons de verzendkosten die je betaalt hebt bij je bestelling terug. Het geld storten we binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terug, mits we het speelgoed hebben ontvangen.


Garantie & klachten

Bieden jullie garantie?

Ons speelgoed is preloved en we kunnen dan ook weinig garanties bieden. Wel zoeken we ons speelgoed met zorg uit en kijken daarbij ook naar de kwaliteit ervan. Als er door normaal gebruik onverhoopt toch iets stuk gaat en huilt je kind tranen met tuiten, neem dan even contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar een oplossing.

Ik heb een klacht!

We hopen dat je blij wordt van ons concept en het speelgoed dat we verkopen. Als dat toch niet zo is, dan horen we het graag en raden we je aan ons te mailen. Leidt dit niet tot een oplossing en is je klacht nog niet elders in behandeling? Dan staat het je ook vrij om klachten te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie.


andere vraag?

info@langlevespeelgoed.nl
whatsapp: 06 4317 1121

ma-vr van 18.00 tot 20.00 uur
za van 10.00 tot 17.00 uur


Lang Leve Speelgoed

Julianastraat 11
2751 GC Moerkapelle

KVK 53741323

btw NL850998153B01